Facebook

Facebook

Nu har jag tagit mej i kragen och
gått med! Gör det du med och leta upp mej! :)

Här var det dött! :(

Här var det dött! :(

Illa, illa, illa! Måste skärpa mej! Längesedan jag skrev något sist. Har inte scrappat jättemycket sista veckorna. Däremot lägger jag ut ett foto från igår när vi såg Justin i Scandinavium, underbart! Robbie förra sommaren var fantastisk bra men jag undrar inte om detta var snäppet bättre..? Svårt att jämföra men fruktansvärt bra! :)

Lena 25 år!

Lena 25 år!

I fredags fyllde Lena 25 år! Hennes mor beställde ett kort åt henne av mej som var riktigt kul att göra. Dels är det alltid trevligt att få beställningar och dels till någon som är så pysseltokig som Lena! Här är resultatet i alla fall! :)

Grattis Sara!

Grattis Sara!

På fredag tar Sara studenten, jag har gjort ett litet kort till henne som jag tänkte skicka...
Kortet gjorde jag efter veckans skissutmaning på Scraprooms forum som gick ut på att göra ett runt kort!
Blommorna är nyinskaffade, kunde inte låta bli när de stod där i den fina flaskan på Scraproom! ;)

Hoppas att ni alla har en riktigt bra nationaldag!

Student!

Student!

Studenten närmar sig verkligen! Idag var jag på Scraproom för att införskaffa lite material så att jag skulle kunna göra mina studentkort, två har det blivit och ska nog göra det tredje och sista idag också! :)
Anna var snäll och stämplade upp några söta hÄnglarstudenter till mig! Tack så jättemycket!
Detta kortet har jag gjort till Viktor som han ska ge till en kompis.

Evas konfirmation

Evas konfirmation

Idag fick jag äntligen scrappat en LO! :) Det har blivit en hel del kort på sista tiden så det var kul att göra en LO. Dock höll jag mej inte helt borta från stämplarna utan använde min swirl med en vattendyna.

Hejdå mina kära norrlänningar!

Hejdå mina kära norrlänningar!

Tårarna forsar!!
Igår hade vi fest hos Emeli, insåg inte förrän nu på förmiddagen att det ju faktiskt va en avskedsfest... Emeli har bestämt sig för att ta kandidaten och fortsätta pluggandet uppe i de norrländska skogarna. Ingrid vet inte än och jag kommer att hålla tummarna hela sommaren för att hon återvänder till de mer sydliga breddgraderna i september! Jag vill inte se det som ett avsked men samtidigt är det ju så... Även om vi har kontakt så blir det inte samma sak. Glarrarna på TH, skratten över konstiga ord, plugg i skolan fram till 24.00 dagen innan inlämning med stoj i korridoren där jag och Anna hoppar bock utanför deras grupprum... Jag menar, detta året har varit det överlägset bästa under studietiden so far!
Nu ska jag inte deppa fullständigt för samtidigt som vi mister två tillkommer i alla fall en: Madde! :) Jag håller även tummarna för att Lina tar sig i kragen och kommer ner hit, det är ETT år! O vi kommer att ha sååå kul!!
image123