Vänner

V?nner

Just nu är det riktigt tråkigt i min blogg, MEN jag håller ju på för fullt med påskkorten och de vill jag inte visa här förrän de har nått sina mottagare! Så kom jag på att jag har en del LOs som jag gjorde innan jag började blogga och lägger därför ut en av dem...
Detta är en av de första LOs som jag scrappade! Kortet tog jag på Kullaberg förra sommaren när vi firade att Isabel hade tagit sin examen.

Grattis mormor!

Grattis mormor!

På söndag fyller mormor år så ikväll gjorde jag ett litet kort till henne. Kunde än en gång använda mej av min cirkelskärare som jag köpte på mässan! Älskar den!! ;)

Baddjur

Baddjur

Här kommer den andra LOn som jag gjorde på träffen i helgen! När vi kom dit i lördags lottade de ut ett pris direkt och jag vann eftersom jag hade rätt nummer på min plats! Vinsten var ett verktyg som jag kan göra vågiga kanter med (se kanten på det mönstrade pappret).

ATC

ATC

På träffen igår deltog Nina och jag på en ATC (Artist trading card) kurs med
HellaBella. Det är som samlarbilder som man scrappar och sedan byter med varandra (a la hockeybilder). Är det inte ett ljuvligt kort på mej när jag var mindre? Haha! Nina hade ett supersött där hon var utklädd i en kanindräkt, mästerligt! :)


Julkortsfotografi

Julkortsfotografi

Igår var jag och Nina på Scrappizträffen i Helsingborg. 10 timmar var vi där, jag hann med två LOs och två kort! Inte maximalt effektivt men det är väl inte därför man pysslar?
Jag blev inte helt nöjd med denna, den är lite tom enligt mig men vad tusan! Jag ville mest göra något för att bevara fotot som jag tycker så mycket om!

Konfirmation

Konfirmation

Lördag! Dags för scrapträff och mässa om två timmar! :)
Igår eftermiddag började jag scrappa på denna LOn med foton från min konfirmation. Jag hann inte bli klar så när jag vaknade för en timme sedan satte jag mej och gjorde klart den. Fick ett brev från Magdas Scrapbooking igår med blommor, stämplar och till Ninas förtjusning svart floss! ;) Så blommorna som jag har använt är därifrån precis som spetsen som är upptill och nertill.
Funderar på att komplettera med datum för konfirmationsdagen men då är det ju en fördel att veta när det var... :)
Var på bio igår kväll och såg Blood Diamond, se den! Skitbra!
Nä, dags att packa väskan inför träffen! Ha en underbar helg alla, det ska jag ha! Och tack för alla fina kommentarer ni skriver, jag blir överlycklig var gång!

En liten kram

En liten kram

Idag när jag hade gett upp caseskrivandet gjorde jag ett litet kort efter Gunvors skiss på Scraprooms forum. Resultatet blev detta! Jag fullkomligt älskar BGs papper! (vilket kanske syns med tanke på att jag har använt det på nästan alla mina senaste kort... ;))

Slående lika! ;)

146610-70 146610-68146610-69
=
146610-71 Hahaha! Säger jag bara!!

Shit pommes (som Madde hade uttryckt det!) Hittade en sida idag, när jag borde sitta o plugga givetvis, där man laddar upp ett foto på sig själv och sedan jämförs det med vilka kändisar man e lik! Totalt onödigt och meningslöst men vad tusan, ni som pluggar vet hur det e med tankarna som åker iväg åt andra håll! Åter till sidan (som du hittar
här) Mitt resultat blev:
80 % Jessica Alba
75 % Kelly Hu
73 % Avril Lavigne

Ser ni, precis som jag, den slående likheten? ;) Haha! Gå in o se vem du är lik o skriv en kommentar!

Scrapmässa i Helsingborg!

I helgen som kommer är det stor scrap- och stämpelmässa i Helsingborg! Läs mer här. Ska bli underbart roligt och otroligt dyrt för min del! :) Dessutom ska jag och Nina delta på scrapträffen på lördagen som är i anslutning till mässan. Någon mer som ska dit?

Grattis!

Grattis!

Fick en oväntad beställning av Viktor på ett grattiskort till hans mormor.  Det blev en av mina favoritstämplar från Penny Black, lite band och blommor!

Grattis Mona!

Grattis Mona!

Mormors syster fyller år på söndag så idag när jag och Sofie har pysslat passade jag på att göra ett litet kort till henne! Stämpeln är från Penny Black.

Grattis Maria!

Grattis Maria!

Maria fyller 23 år på tisdag o igår var det dags för party för att fira henne! Då gav jag henne detta kortet som jag har gjort efter veckans skiss på
Scrappiz.

Grattis Elsa!

Grattis Elsa!

Min faster fyller år idag och vi ska dit på kalas ikväll! Därför har jag givetivs gjort ett kort. Använde mej av veckans kortskissutmaning på Scraproom.

Hibiskus

Hibiskus

Idag har Nina varit här och scrappat med mej! Alltid lika trevligt... :)
Jag gjorde denna LO:n där jag använde mig av veckans skissutmaning på Scraprooms forum. Fotot tog jag när jag var på Borneo förra julen.
Papprena är de nya från Basic Grey!

Melodifestivalen ikväll!

Nu e det bara ett par timmar kvar till finalen, underbart! :)
Detta året har jag svårt att bestämma mej. Jag tror att The Ark vinner men tusan, e inte Måns snäppet bättre?
Såhär önskar jag att kvällen slutar:
1. Måns Zelmerlöw
2. The Ark
3. Andreas Johnson
4. Sebastian
5. Sarah Dawn Finer (trots att jag inte gillar ballader i detta sammanhang!)
6. Anna Book
7. Sanna Nielsen (trots ALLT!)
8. Marie Lindberg
9. Sonja Aldén
10. Tommy Nilsson

Bokmärken

Bokm?rken

Idag har jag scrappat två bokmärken som jag ska skicka till mormor och morfar. Detta är mina favoritstämplar från det senaste hÄnglarpaketet. Banden fick jag från bandswappen! :)

Choklad igen!

Choklad igen!

Man skulle kunna tro att jag är besatt av att scrappa chokladaskar nu för tiden. Det blev en liten chokladask till Isabel som är i Newcastle hela våren. Tänkte att det jag hade saknat mest hade varit Marabous mjölkchoklad...

Proboscis Monkey

Proboscis Monkey

Nina har inspirerat mej till att scrappa från Asien. Hon gjorde ett underbart album till Cicci med bilder från Sri Lanka och hon använde då en massa fina papper i samma stil som jag har använt på denna LOn! Lite annorlunda från mina rosa och blommiga papper! :) Givetvis har jag även tagit med Ninas absoluta last, flossen! ;)
Några löv har jag klistrat till höger om fotot och till vänster om texten, men det syns knappt!
Inspirationen till LOns utseende fick jag av en jättefin LO av
JennyS.

Jag är glad att jag har en vän som Sofie!

Jag ?r glad att jag har en v?n som Sofie!

Gjorde ett kort till underbara Sofie!
Jag har gjort kortet utifrån Gunvors skiss på
Scraprooms forum denna veckan!

Party

Party

I fredags åkte Anna, Ingrid och jag till Lund för att partaja på någon nation. Det var en av de roligaste partykvällarna i mitt liv! E det nån som vet hur man ska partaja så e det dom två! :)
Det var även en väldigt trevlig förfest hos Ingrids 08-vänner Micke, hans tjej Tabita och Mattias!
Jag kräver en favorit i repris!

Datten!

Jag blev tagen av Ingela!

REGLER
: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren 6 nya bloggare och gör en lista av deras namn.

Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Okej! Haha! Detta blir skiddit! :)

1. Jag har två kuddar i min säng men jag har inbillat mig att jag måste ligga med huvudet på just den ena eftersom jag tycker bättre om den! Det lustiga är dock att jag oftast somnar fortare när jag ligger på den andra... Haha! Snacka om onödigt vetande!!

2. Bland det värsta jag vet är att ha kladd på händerna! Redan när jag var liten blev jag galen om jag hade smuts eller framförallt något kletigt på mina händer. Jag kan därmed inte äta en apelsin utan att ha en kran nära och jag kan verkligen inte smörja mina händer närsom, det gör jag alltid precis innan jag ska somna!

3. Mitt minne är för det mesta skrämmande dåligt! Har svårt att komma ihåg allt jag har läst på min utbildning vilket skrämmer mej otroligt! Däremot kan jag skryta med att jag har ett bra lokalsinne! :)

4. Jag beter mig nog ofta som en pensionär (något som min käre bror har påpekat för mej mer än en gång). Jag är kvällstrött som bara den (och morgonpigg), jag älsar att "hålla utkik" och se vad som händer i byn, jag klagar på "ungdomarna" (trots att jag själv bara är 21!), jag märker att jag har mycket gemensamt med dem i "sina bästa dar".

5. Jag har super BESLUTSÅNGEST! Har väldigt ofta väldigt svårt att fatta ett beslut. Inte om det bara handlar om mej själv (eller jo, i vissa fall då också...) men framförallt då jag ska besluta om något som rör någon annan än mej själv! Med andra ord; Jag är himla tacksam för om någon säger "Så här och så här gör vi..." :)
 
6. Jag tycker att det är jättejobbigt att missa ett avsnitt om det är en serie jag följer på tv. Detta har jag löst genom att jag alltid försöker få avsnittet inspelat! Haha! Min bror tycker dock att jag borde se det på datorn och att jag då inte behöver passa tider och slipper missa avsnitt! Men jag tycker att det är lite grejen att man har något att se fram emot!
 

Jag utmanar:
Emeli
Sandra
Sandra J
Marie
leamon
TussanEn chokladask till! :)

En chokladask till! :)

Jag har inte gjort något annat (förrutom ätit) än pysslat idag! :) Har varit otroligt skönt efter att inte har gjort nåt kreativt på länge, känns det som i alla fall...
Det blev en chokladask som jag ska skicka upp till mormor o morfar!

Ville 1 år

Ville 1 ?

Min nästkusin Ville fyller 1 år på fredag så givetvis har jag gjort ett kort till honom! :)

En liten chokladask

En liten chokladask

Jag deltog i min första swapp (= byte av något) denna månaden. Det var en bandswapp och nu i veckan ser jag fram emot att få 30 band i 10 olika färger! :) När jag skulle skicka mina band till Pia, som höll i swappen, skickade jag med denna lilla chokladask som ett tack!