Trevlig sommar!

Trevlig sommar!

Sofie kommer hem om en vecka och en dag!! :) Glädjen är total! Och för att visa det för henne skickade jag ett litet kort till henne igår, förhoppningsvis har hon nu fått det!
Gjorde kortet efter förra veckans skissutmaning på Scraproom. Nu är det åter till att läsa uppsats innan mitt sommarlov också börjar!

Snart dax för studenten!

Snart dax f?r studenten!

Bara ett par veckor kvar till studenten. Idag har jag ägnat min lediga eftermiddag och kväll åt att göra två kort. Det ena är detta som jag ska ge till vår granne (och gamla barndomskompis) som tar studenten. När jag har suttit och pysslat har jag tänkt MASSOR på min lägenhet, vad jag längtar!! :)

Jag flyttar...

Jag flyttar...

Tro det eller ej! ;)
Idag fick jag bekräftat att jag får lägenheten som jag och Anna var och kollade på igår! Jag e så GLAD!
Det är en stor (44kvm) etta på Sturegatan. Inflyttningsdatum är den förste augusti!

Tack (och adjö)!

Tack (och adj?

Imorgon jobbar jag sista helgen på mitt helgjobb. Jag tänkte tacka Tommie och Irene för dessa åren med ett litet kort som jag har gjort idag!

Mors dag på söndag!

Mors dag p? s?ndag!

Första lediga dagen efter inlämningen av kandidatuppsatsen! Äntligen kan jag andas några dagar innan det är dags att gå upp på opposition i slutet av nästa vecka!
Har bara tagit det lugnt och gjort ett litet kort till mor, det är ju hennes dag på söndag.
Tack Anna, Lena och Sara för den underbara stämpeln, den lär jag använda mååånga gånger!

Springtime!!

Springtime!!

Så var det avklarat! :) *pust*
Efter förberedelser som väl har varit sisådär lyckades jag ta mej runt banan på 1 h 5 min. Ett resultat som jag är nöjd med, efter omständigheterna! ;)
Givetivs satsar jag på att springa även nästa år och då ska jag komma en bit under timmen! Så det e bara att börja träna inför det nu!
Resultaten för damerna 10 km finns
här. (Mitt resultat låååångt ner! ;) )

Kalas hos Sandra

Kalas hos Sandra

Igår var det kalas hos Sandra som fyllde år förra helgen, mycket trevligt! :)
Som uppladdning inför Springtime gjorde jag ett kort till henne. Fick denna nya stämpeln i veckan men på grund av det intensiva pluggandet har jag inte kunnat använda den innan. Jag utgick från veckans kortskissutmaning på Scraproom när jag gjorde det!

Superettan

Igår insåg jag verkligen hur skabbigt det är att BoIS ligger i Superettan. Detta året blir det bara ett derby och detta mot Bunkeflo! Vad e det för lag? I alla fall! Under gårdagens sunkmatch mot Falkenberg informerade de om att man kunde följa med supporterklubben på Skånederbyt mot Bunkeflo. Om man åkte med Black & White bjöd Bunkeflo på entré! Hahaha! Jag kan inte fatta det! Om det är någon match dom borde kunna locka åskådare till så e det väl ändå ett derby! Jisses säger jag bara...

Kandidatpluggande i skolan resulterar i...

Sitter och skriver vår kandidatuppsats i skolan. Jag och Anna var precis nere i kafeterian och köpte lite fika, en muffin och en "Smaskis" saft. På den fanns ett litet citat som jag får underhålla er med under tiden mitt scrappande ligger på is... Jag är "citatskadad", hela vår uppsats bygger på det! :P

"Det sägs att människan är den enda varelse som kan skratta åt sig själv, och förmodligen den enda som har anledning"

Grattis Sandra!!

Grattis Sandra!!

Idag fyller Sandra 23 år! Galet hur gamla vi börjar bli! ;) (Jag har i o för sej ett år tillgodo!)
Grattis Sandra, hoppas att du har en underbar födelsedag!
Skickade detta kortet till födelsedagsgrisen! En favoritstämpel från Magnolia och lite färgglada papper.

Justin, here we come!! :)

Justin, here we come!! :)

Efter många om och men fick vi äntligen tag på biljetter!! Den 25 juni bär det av till Göteborg för att se Justin Timberlake i Scandinavium, det blir nog sommarens händelse! :)

Sofie är min skatt! :)

Sofie ?r min skatt! :)

Gjorde detta kortet på Scraprooms "Make and  take" för två veckor sedan! Visste direkt vem jag skulle skicka det till så Sofie fick det häromdagen. Hon har dessutom dekorerat väggen i studentrummet uppe i Örebro med mina kort, vilken ära! :)

Trevlig helg allihopa!

80 år!

80 ?

Inspirationen flödar i mitt rum ikväll! :)
Sofie frågade mej om jag kunde tänka mej att göra ett kort till Patrics farmor som fyller år nästa månad, givetvis svarade jag och några timmar senare ser det ut såhär!
Hoppas att du blir nöjd vännen! Kortet kommer med posten i veckan!

Tack!

Tack!

Jag fick den stora äran att hänga med kören till Göteborg för två helger sedan för att se Cabaret med Peter Jöback. Igår gjorde jag ett kort till Chrille som tack för att jag fick följa med och se denna underbara musikal (och Peter Jöback i trikåer, även om jag kunde ha levt utan denna upplevelse, haha!).

Vad glad jag blir för alla kommentarer! :) Hur kul som helst att läsa! Tack alla!
Några svar:
Lena: Bokstäverna på Magnolia-lon har jag lagt ett lager 3D-lack på, de blir inte bubbliga men lite upphöjda kanske man kan säga, rekommenderas, älskar 3Dlack! ;)
Lissie: Jag bor fortfarande hemma så landet jag gjorde vid är här hemma i trädgården! :)