Vad glad jag blir! :)Visst är det roligt?
Nu bär det av till en helg i Prag tillsammans med Viktor! :)

Ett nytt rosa kort!

Ett nytt rosa kort!

Detta kortet har Sofies mamma också beställt från min Rosa Bandet insamling!

Här går det undan!

Här går det undan!

Här görs det kort på rullande band! :)
Sofies mamma har också hjälpt mej i min insamling. Detta kortet och ett till har hon beställt! Det andra ska jag sätta mej med nu! E på riktigt pysselhumör idag så vi får se hur många kort jag gör! :D

Ett nytt rosa kort!

Ett nytt rosa kort!

Detta kortet får Sofie för sin insats i Rosa Bandet insamlingen! Tack för att du var med o skänkte Sofie! Jag tar med korten på onsdag, ska bli riktigt kul!

Nya "rosa" kort!

Nya

146610-148

Nu har jag gjort två av de beställda Rosa Bandet korten. Det översta är till Madde och det understa till Sandra! Tack båda för att ni har hjälpt mej i min insamling!!

Sååå kul! Tack alla!!

Jag visste att jag kunde lita på er! :D Det började lite segt men nu har alla 10 kort till Rosa Bandet-insamlingen blivit reserverade! Så nu återstår det bara för mej att göra dem också! :D

TACK ALLA, OTROLIGT KUL ATT NI VILLE VARA MED! Följ insamlingen
HÄR. Om det finns mer tid och energi kommer jag eventuellt att göra ytterligare några kort, dock inget bestämt än! Alla sålda kort kommer jag också att lägga upp här i bloggen under oktober!

Hoppas att ni alla har haft en lika bra helg som mej och klappa er själva på axeln, vi har gjort något riktigt bra! :)

De första rosa korten!

De första rosa korten!

Rosa kort

Här är de två första korten jag har gjort till min insamling! Det andra (med igelkotten) har Madde redan tagit, men det första är kvar! Någon intresserad?

Rosa månad, nu kör vi! :)

Rosa månad, bröstcancer i fokus! Redan på gymnasiet engagerade denna månad mig eftersom det var då vi kom på att vårt projektarbete skulle handla om bröstcancer. Mitt engagemang finns fortfarande kvar och för några dagar sedan började jag klura på om jag inte skulle kunna lägga ihop mitt intresse för stämpling med ett engagemang för bröstcancern. Resultatet blev en insamling! :) Så nu hoppas jag på att DU engagerar dig och skänker 50 kr till min insamling, i gengäld får du ett handgjort kort (som du kan skicka till en vän, en släkting eller vem som helst) av mej! Såhär tänkte jag att vi går tillväga:

När jag har gjort något nytt kort, till förmån för denna insamling, publicerar jag det här i bloggen. Om du hittar något du tycker om så hör du av dej till mej om vilket du vill ha (genom telefon, här i bloggen eller på annat sätt). När jag sedan bekräftar att kortet är ditt sätter du in 50 kr (eller mer för den delen om du vill) på min insamling!
Min insats blir därmed att göra 10 kort och där jag står för all kostnad av tillverkningen.

Tillsammans ska vi samla in 500 kr! Det klarar vi, eller hur?!Grattis Per!

Grattis Per!

Min kusin fyllde 40 år i helgen och jag skickade därför detta kortet till honom! Alltid svårt att göra kort till män så det blev ett kort som inte är så likt mej, men jag blev nöjd ändå! :)