Grattis mor!

Grattis mor!

Idag har jag och Nina varit på Scrap- och stämpelmässan i Helsingborg, kul! Men den var inte riktigt lika bra som tidigare gånger även om jag lyckades gå hem med en hel del! :)
I torsdags fyllde mor år, detta kortet gjorde jag till henne då!

Tack!

Tack!

Förra lördagen var jag bjuden till Nina på middag, väldigt gott och trevligt! Jag tog med mig detta kortet till henne som jag gjorde efter kortskissutmaningen på Scraprooms forum.

Hanssons tre tomtenissar

De tre tomtenissarna

Här kommer ännu en LO som jag gjorde under cybercropen förra helgen! Där jag dessutom vann en tävling, skoj! Ska bli kul att se vad man får hem i brevlådan... :)

Till Viktor

Till Viktor

Igår lagade jag middag till mej och Viktor innan vi skulle på bio och se På smällen, skitrolig!! :D
Gjorde ett kort till honom som "inbjudan"...

Grattis Sandra!

Grattis Sandra!

I lördags deltog jag ju på Scraprooms cybercrop! På kvällen skulle jag på fest till Sandra och jag passade därför på att göra ett kort som jag kunde ge till henne. Utmaningen var att använda sig av sk. overlays (oh-papper) som man skulle stämpla på och lägga över ett annat motiv. Jag har aldrig testat tekniken innan så det var lite klurigt, men ganska kul! :) Här är i alla fall resultatet!

Cybercrop på Scraproom

Cybercrop på Scraproom

Idag är det Cybercrop på Scraprooms forum där de lägger ut nya utmaningar varje timme, superskoj! Jag har än så länge hunnit med en LO och ett kort. Här är LOn, med min morfar!

Grattis syrran!

Grattis syrran!

Min syster fyllde 20 år i fredags så jag gjorde ett kort till henne! Blev VÄLDIGT enkelt, efter en skiss i Scraprooms forum.