Studentkort!

Studentkort!

Idag gjorde jag säsongens första studentkort. Det är till Viktors kusin!
Gjorde ett morsdag kort igår men glömde givetvis o ta ett kort på det! :P
Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Livet just nu består av...

Livet just nu består av...

... en massa rosa post-it lappar!
Anna och jag har använt oss av dessa när vi nu spurtar på magisterskrivandet! Uppsatsen ska in nästa vecka och nu börjar vi undra om vi har fått rätt på allt! Lapparna på väggen säger ja men vi undrar ändå... Handledning imorgon, sista innan inlämning, antingen skjuter de oss eller så blir vi än mer oroliga!!

En liten pojke...

En liten pojke...

Viktors kusin har fått en pojke så jag blev ombedd att fixa ett kort, sagt och gjort, här är resultatet! :)

Pust! Vilken helg...

Denna helgen blev det inte mycket ro och vila... Anna och jag pluggade länge i fredags sedan började jag lite smått med förberedelserna inför Anders kalas, hämtade nummerlapp och chip och handlade mat. Lördagen pluggade jag och sedan var det ju som sagt Springtime. Känns som en hyfsad besvikelse av flera anledningar men framförallt eftersom jag sprang en minut saktare detta året men jisses, det gick inte! Värmen tog död på mej! Lite synd, höga förväntningar efter förra årets lopp... Men men! Bara att ta nya tag, det blir ju ett nytt lopp nästa år med! :)
Igår var det kalas hos Anders med släkten, trevligt! Det bästa är att min bror har köpt sån Nintendo Wii med den där mattan! 20 min träning blev det och oj vad sugen jag e på sån där grej!

Nu e det dags att börja plugga!

I eftermiddag gäller det!

Klockan 15.36 går startskottet för min grupp i Springtime idag! Riktigt kul ska det bli! :) I år springer dessutom Viktor och Lena med! :)

Moppepojkar!

Förmodar att många av er har sett Dr Albans musikvideo "Moppepojkar", om inte, klicka här! Det lustiga är att jag och Viktor precis insåg att moppepojken nr 3 e Tobbe trollkarl! Det ni! :)

Ett litet kort!

Ett litet kort!

Visar upp ett kort som jag gjorde åt Madde i början av veckan! :) Nu är det dags att dra igång med pluggandet igen! Hoppas alla har en underbar dag i det fina vädret!

Ibland är det skönt att vara student...

Ibland är det skönt att vara student...

Det bästa med att plugga just nu är att man har möjlighet att njuta av det fina vädret när man sitter o pluggar! Givetvis med ett glas färskpressad juice! Idag hade jag dessutom Anna på besök! :)

Blommor från mor!

Blommor från mor!

Dessa fina blommorna fick jag av mor förra veckan! Nu ska jag bege mej till Sofie och Patric, skoj!! :D

Några bullar till älsklingen!

Några bullar till älsklingen!

Härmondagen kombinerade jag läsande med bakning. Gjorde några bullar till Viktor! :)

Och några med choklad... :)

Och några med choklad... :)

De här cupcakes stod min syster för! :) Receptet på chokladfrostingen hittade vi i muffinsboken som jag fick av Madde! Jag fick dock aldrig möjlighet att smaka på dessa eftersom de åkte hem till mor o far!