Ännu en Thailands LO
Ännu en LO från Annas Thailandsalbum! Denna gjorde jag som ett minne av Annas stora last, Banana Chocolate pannkaka! :) En klassiker!
Nu ska jag sova, första dagen på Posten väntar imorgon o då e det uppstigning 04.40 som gäller! :P

60-års kort!


Sofie har sedan länge beställt ett kort till sin svärmor och nu har jag fått tummarna loss och gjort det till henne!
Stämpelmotivet får jag tacka Lena för, tack! :)

Tack!Här är ett kort som jag gjorde för flera veckor sedan, på beställning av Sofie!
Sitter o pysslar på lite nya kort nu efter en sovmorgon till 10.20! Lagom nattsömn med 11,40 timmar! Vet inte vad det är med mej nu när jag e ledig, lär inte hålla nästa vecka när det e dags att gå upp 04.45! :P

Ännu en Thailand LOHär är ytterligare en ThailandsLO från Annas album! Det var en thaitjej som gick på stranden varje dag och sålde Chicken Tomato Pie, oförglömligt! ;)

Glad midsommar!Imorgon e det dags för midsommarfirande! Själv ska jag vara på Gråen och fira! :)
Därför bjuder jag på en partylayout från Thailand, stämplad med "bubbelplast". Denna var också med i albumet jag gav till Anna. I nästa vecka ska jag fortsätta med mina "För varenda unge kort", jag hoppas att ni e med och skänker pengar och samtidigt får ett kort att ge till någon vän!
http://hommar.forvarendaunge.se

GLAD MIDSOMMAR ALLA!

De två första korten!Jag gjorde de två första korten för ett tag sedan men har inte tagit mig tid att publicera dem förrän nu! Jag känner inte att engagemanget har varit på topp men förhoppningsvis är det någon av er som vill skänka lite pengar till världens barn och sedan skicka ett litet "Kram-kort" till någon ni tycker om!

Kom igen, kom igen! :D

Bli världsförälder!

Om du bestämmer dig för att bli världsförälder och på så sätt skänka pengar varje månad så ger jag dig två kort där du själv får bestämma utformningen! (text, stämpel osv...)

KOM IGEN!

http://hommar.forvarendaunge.se

Jag gör kort för varenda unge!

Mitt sommarjobb på Posten börjar inte förrän den sista juni, jag har därför valt att sysselsätta mig på annat sätt och göra något vettigt av all min lediga tid! Jag upprepar därför förra höstens succé!
Då startade jag en insamling till förmån för bröstcancerforskningen. Vi tillsammans lyckades då samla in 1000 kr! :) Nu är det dags igen och jag hoppas att ni är med mig denna gången med! Insamlingen denna gången går till Unicefs insamling "För varenda unge".
Min plan ser ut som följande:
1. Du går in och skänker valfri summa till min insamling - helst en hundralapp! :)
2. När jag sedan laddar upp kort i bloggen som jag har gjort så har du "rätt" att paxa ett kort för varje bidrag du har givit till insamlingen. Jag gör med andra ord inte kort på beställning utan de kommer att laddas upp i bloggen och genom att skriva en kommentar för vilket kort du vill ha så får du det kortet! Jag utlovar 10 kort! Så det gäller att vara med!

Ni är väl med? Bra! Gå då in på min insamling:
http://hommar.forvarendaunge.se/

Thailand no 2Ännu en LO från Annas Thailandalbum! Detta fotot är också från "The Beach".Nu har jag dessutom en favorit i repris på gång, håll ögonen öppna de kommande dagarna för jag ska inte sitta hemma o lata mig hela juni, jag ska göra något bra! :)


Thailandalbum: Alster 1I torsdags tog jag och Anna examen och min present till henne blev ett album med LOs från vår Thailandresa i vintras! :) Nu är det ju överlämnat så nu kan jag börja visa upp en av de LOs som var med i albumet! En bild tagen på stranden där "The Beach" spelades in...